Henter data. Vent venligst...

Nem Affaldsservice

Her kan du fx bestille afhentning af storskrald, reparation af beholdere, se, hvornår du får hentet affald, og give en besked til Københavns Kommune.


Indtast din adresse eller ejendomsnummer for info, bestilling og spørgsmål


Vær opmærksom på, at du skal være affaldsansvarlig for din ejendom eller villaejer, hvis du skal foretage en bestilling eller sende en besked til kommunen.

Nyheder

14-06-2019 - Haveaffald skal altid køres frem

Bor du i villa eller rækkehus og har en beholder til haveaffald, så skal du huske at køre beholderen frem, når den skal tømmes. Det månedlige besøg af skraldebilen, der henter haveaffald, fremgår af din tømmekalender i Nem Affaldsservice. Haveaffaldet er tungt og skal køres frem selvom dine andre affaldsbeholdere bliver hentet inde på grunden.
Hvis du vil have hjælp til at huske, hvornår du skal køre beholderen til haveaffaldet frem, så kan du med fordel tilmelde dig vores SMS service. Så sender vi en besked til dig, dagen før du skal køre havebeholderen frem.

23-05-2019 - Sommertømning i varmen

For at undgå lugtgener fra biobeholderen, så tømmes beholderne med bioaffald i både villaer og etageboliger i de tre sommermåneder juni, juli og august en gang om ugen.
Når det er en meget varm sommer, kan du med fordel lade beholderen stå i skygge og konsekvent bruge to poser i stedet for en. Og så selvfølgelig altid binde knude på posen. Det kan dog ikke altid undgås, at der kommer flueæg og dermed maddiker i beholderen, men så kan du bestille beholdervask her i Nem Affaldsservice.